Ultem 9085

ULTEM 9085, beschikbaar in bruin en zwart, wordt gebruikt in geavanceerde toepassingen zoals functioneel testen, productiegereedschap en de directe digitale productie van onderdelen voor eindgebruik, waaronder onderdelen voor het interieur van vliegtuigen en kanaalwerk. Het breidt het gebruik van additieve vervaardiging uit tot toepassingen die thermische en chemische weerstand vereisen en werkt met losbreekbaar steunmateriaal.

Gecertificeerd voor hoge prestaties

ULTEM™ 9085 hars CG voldoet aan strenge testcriteria en behoudt de door de lucht- en ruimtevaartindustrie vereiste traceerbaarheid. De analysecertificaten documenteren de testresultaten en de identificatie van zowel grondstof als filament, zodat de lotnummers van het filament overeenstemmen met de lotnummers van het ruwe materiaal.

Gemaakt voor veeleisende toepassingen

ULTEM™ 9085 hars is een vlamvertragende, hoogwaardige thermoplastische kunststof. Het kenmerkt een hoge sterkte-aan-gewichtsverhouding, uitstekende hittebestendigheid en hoge schokweerstand. Het bezit ook gunstige vlam, rook en giftigheid kenmerken.

Printers for this material

> 15 ans d'expérience

L'expérience, la connaissance et la satisfaction client sont les fondements de notre entreprise

Distributeur pour le BENELUX

Votre partenaire dans le Benelux avec des bureaux et service après-vente dans toute la région

Choisissez la meilleure offre

Plusieurs options de financement pour chaque occasion (location, leasing, reprise)

Want to know more? Contact us