Nylon 12 Carbon Fiber

Van alle FDM-materialen heeft Nylon 12CF de hoogste specifieke modulus, en gezien de unieke richtingsoriëntatie van de koolstofvezels van het materiaal bevat het anisotrope eigenschappen waardoor het kan worden gebruikt op een gelijkaardige manier als een composietlaminaat. Dit geeft uiteindelijk de delen die met dit FDM-materiaal worden geproduceerd een hogere uniaxiale stijfheid in vergelijking met spuitgegoten delen.

Versterkte koolstof

Nylon 12CF combineert nylon 12 en gehakte koolstofvezel om de hoogste flexural sterkte en de stijfheid-aan-gewichtsverhouding van om het even welk FDM-materiaal te bereiken. Nylon 12CF verstrekt een schoner koolstof-vezel-additief-proces dan SLA met gelijkwaardige sterkte eigenschappen.

Lichtgewicht - sterkte

Nylon 12CF biedt de sterkte en stijfheid om metaal in bepaalde toepassingen te vervangen. Vervang zware metalen gereedschappen door lichtere, ergonomische koolstofvezel gereedschappen. Valideer ontwerpen sneller met functionele prototypes van koolstofvezel in plaats van dure en tijdrovende metalen prototypes.

Printers for this material

> 15 ans d'expérience

L'expérience, la connaissance et la satisfaction client sont les fondements de notre entreprise

Distributeur pour le BENELUX

Votre partenaire dans le Benelux avec des bureaux et service après-vente dans toute la région

Choisissez la meilleure offre

Plusieurs options de financement pour chaque occasion (location, leasing, reprise)

Want to know more? Contact us