VeroVivid

VeroVivid biedt een volledige, opvallende reeks kleurenopties waarmee u uw onderdelen en prototypes kunt verfraaien. Met meer dan 500.000 kleuren en tinten om uit te kiezen kunt u zorgen voor unieke afwerkingen op uw prints.

De mogelijkheid om VeroVivid te combineren met andere PolyJet-materialen zoals VeroWhite, VeroUltraClear of Agilus30 zorgt ervoor dat u eindeloze mogelijkheden heeft in het maken van unieke, opvallende ontwerpen. Creëer kleur in meerdere shorewaarden, simuleer afwerkingen en test realistische verpakkingen of levensechte medische onderdelen.

Prototyping

Kleur is één van de belangrijkste elementen van om het even welk ontwerp. De capaciteit om in volledige kleur met de familie van VeroVivid van materialen prototypes te maken staat de ontwerpers toe om hun echt ontwerp in de nauwkeurige kleuren te zien.

Pantone-kleuren simuleren

Met behulp van een eenvoudige workflow kunnen de VeroVivid kleuren bij gebruik met VeroBlack en VeroWhite worden gematcht met 1970 printbare pantone-kleuren, solid-coated en huidtinten. Printen met pantone vermindert de tijd en kosten aanzienlijk en zorgt voor een superieure kleurechtheid.

Afwerkingen en texturen simuleren

Met behulp van een meer robuuste workflow kunnen afwerkingen zoals hout, leer en steen gesimuleerd worden. Gesimuleerde afwerkingen in combinatie met textuur en transparantie kunnen een realistisch model creëeren dat qua kwaliteit dicht in de buurt komt van een high fidelity model.

Medische toepassingen

Medische modellen moeten zo realistisch mogelijk zijn om van nut te zijn voor artsen. In combinatie met transparante materialen kan de VeroVivid-familie van materialen het menselijk lichaam nabootsen en kunnen modellen een hulpmiddel worden voor de educatie van artsen.

Printers for this material

> 15 ans d'expérience

L'expérience, la connaissance et la satisfaction client sont les fondements de notre entreprise

Distributeur pour le BENELUX

Votre partenaire dans le Benelux avec des bureaux et service après-vente dans toute la région

Choisissez la meilleure offre

Plusieurs options de financement pour chaque occasion (location, leasing, reprise)

Want to know more? Contact us