Biocompatibel

De biocompatibele MED625FLX, MED610 en MED620 zijn ideaal voor medische en tandheelkundige toepassingen die een nauwkeurige visualisatie en contact met de patiënt vereisen. De materialen zijn geschikt voor meer dan 30 dagen huidcontact en tot 24 uur contact met het slijmvlies.

MED625FLX

Biocompatibele MED625FLX zorgt voor een flexibele, transparante afwerking die direct printen van indirect hechtende trays mogelijk maakt. Kan ook gebruikt worden voor zachte gingivamaskers voor implantologische gevallen.

MED610

Biocompatibele MED610 kan worden gebruikt voor het maken van stijve, transparante onderdelen en is geschikt voor het maken van chirurgische geleiders voor tandheelkundige implantaten of orthopedische procedures.

MED620

Biocompatibele VeroGlaze MED620 is geschikt voor tandheelkundige klanten die een ondoorzichtig, stijf materiaal nodig hebben dat kan worden gebruikt om nauwkeurige modellen en try-ins te printen.

Verbeterde efficiëntie

Gebruikers van tandheelkundige multi-materiaalprinters kunnen alle drie de materialen tegelijk laden, waardoor een volledige tray van biocompatibele materialen voor gemengde toepassingen mogelijk wordt.

Printers for this material

> 15 ans d'expérience

L'expérience, la connaissance et la satisfaction client sont les fondements de notre entreprise

Distributeur pour le BENELUX

Votre partenaire dans le Benelux avec des bureaux et service après-vente dans toute la région

Choisissez la meilleure offre

Plusieurs options de financement pour chaque occasion (location, leasing, reprise)

Want to know more? Contact us